Vega Mark AB: Nu är redovisningen klar - så ser siffrorna ut

Vega Mark AB senaste året. Här är de viktigaste siffrorna. Företagets omsättning är omkring 24,5 miljoner kronor. Resultatet före skatt är knappt 2,3 miljoner kronor.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Vega Mark för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Vega Mark för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2024-01-24 10:00

Totalt ger det en rörelsemarginal på 10,6 procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,7 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet är motsvarande snitt 6,8 procent.

Vega Mark grundades 2022, så det här är företagets första årsredovisning.

Fakta om Vega Mark

Huvudbranschen för Vega Mark är mark- och grundarbeten. Redovisningsperioden är 15 månader och löper nu från september till augusti.

Styrelseordförande är Karl Viktor Hilén (44).

Så ser branschtoppen ut

Sett till omsättning är Vega Mark det 21:a största företaget inom sin specifika bransch i Kalmar län, som är mark- och grundarbeten.

Företaget är också det 1044:e största i landet. Det finns 125 företag i samma bransch i Kalmar län.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!