Vimmerby Mässhallar bland toppföretagen i branschen

Företaget har släppt sin årsredovisning.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Vimmerby Mässhallar för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Vimmerby Mässhallar för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Företagande2024-08-22 15:58

Så här ser det ut. Företagets omsättning minskar med 9,6 procent och blev omkring 23 miljoner kronor. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, 42 000 kronor mot cirka 200 000 kronor.

Rörelseresultatet ökar med 40,9 procent, och slutar på 1,7 miljoner kronor.

Rörelsemarginalen landade på sju och en halv procent, som är bättre än 2022. Då var rörelsemarginalen 4,8 procent.

Enligt de färskaste siffrorna från SCB, ligger den genomsnittliga rörelsemarginalen för svenska företag på 8,7 procent. Det bör noteras att företaget har dotterbolag och att resultaten för varje företag rapporteras separat.

Vimmerby Mässhallar Aktiebolag: Snabbfakta

Vimmerby Mässhallar grundades 1991. Bolagets huvudbransch är uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder. Företaget har ett dotterbolag.

Företaget har 18 anställda, enligt årsredovisningen, vilket är lika många som föregående redovisningsår.

Bengt-Håkan Carlsson (78) är också vd, och Inga Kerstin Agneta Carlsson (74) är styrelseordförande.

Så ser branschtoppen ut

Vimmerby Mässhallar har den 18:e högsta omsättningen i Kalmar län i sin specifika bransch, som är uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder.

Det finns 93 företag i samma bransch i Kalmar län.

Här nedan syns en översikt över topplistan i den nuvarande branschen, sorterad enligt omsättning. Data hämtas från den senaste registrerade årsredovisningen och kommer att uppdateras i takt med att nya årsredovisningar mottas.

Företaget är också nummer 958 i landet.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!