Omsättningen sjönk – så ser företagets siffror ut

Här är de viktigaste siffrorna för Autorikt Hultsfred AB senaste året. Företaget omsatte omkring 20,5 miljoner kronor, 20,4 procent mindre än föregående period.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Autorikt Hultsfred för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Autorikt Hultsfred för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Hultsfred2024-05-27 12:55

Resultatet före skatt är lägre än föregående år, cirka 800 000 kronor mot knappt 4,8 miljoner kronor.

Rörelseresultatet sjunker med knappt 5,6 miljoner kronor till omkring 950 000 kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på fyra och en halv procent, som är väsentligt lägre än föregående period. Då var rörelsemarginalen 24,9 procent.

Enligt de färskaste siffrorna från SCB, ligger den genomsnittliga rörelsemarginalen för svenska företag på 8,7 procent. Inom branschen för handel samt reparation av motorfordon och motorcyklar är motsvarande genomsnitt 3,8 procent.

Fakta om Autorikt Hultsfred

Autorikt Hultsfred har funnits sedan 2007. Bolagets huvudbransch är allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar och plåt-, lack- och glasreparationer på motorfordon utom motorcyklar. Företaget har en redovisningsperiod som löper från november till oktober.

Företaget har sju anställda, enligt årsredovisningen, vilket är samma antal som föregående redovisningsår.

Branschens ledande företag

Autorikt Hultsfred har den 26:e högsta omsättningen i Kalmar län i sin specifika bransch, som är allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar.

Det finns 97 företag i samma bransch i Kalmar län.

Nedan finns en översikt över topplistan inom den aktuella branschen, rangordnad efter omsättning. Informationen är hämtad från den senast registrerade årsredovisningen och kommer att uppdateras löpande när nya årsredovisningar kommer in.

Företaget är också nummer 831 i landet.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!