Hans Sandin Powder Coating AB: Här är årsredovisningen för 2023

Här är de viktigaste siffrorna för Hans Sandin Powder Coating AB under 2023. Verksamhetens omsättning ökar med 24,5 procent och blev 2023 omkring tio och en halv miljoner kronor.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Hans Sandin Powder Coating för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Illustrationen visar rörelsemarginalen för Hans Sandin Powder Coating för det senaste året. Bakgrunden är en satellitbild över företagets adress.

Foto: Proff, Google Maps

Målilla2024-07-11 21:40

Resultatet före skatt är högre än föregående år, cirka 150 000 kronor mot 38 000 kronor.

Rörelseresultatet går från ett underskott på 35 000 kronor till ett överskott på cirka 450 000 kronor.

Det ger en rörelsemarginal på 4,2 procent, som är ett lyft från 2022. Då var rörelsemarginalen negativ, 0,4 procent i minus.

Enligt de senaste uppgifterna från SCB, är den genomsnittliga rörelsemarginalen för svenska företag 8,7 procent. Inom branschen för tillverkning av möbler ligger det motsvarande genomsnittet på fyra och en halv procent.

Fakta: Hans Sandin Powder Coating AB

Hans Sandin Powder Coating har funnits som företag sedan 2008. Bolagets huvudbransch är tillverkning av andra möbler.

Företaget har åtta anställda, enligt årsredovisningen, vilket är samma antal som föregående redovisningsår.

Branschtoppen i översikt

Sett till omsättning är Hans Sandin Powder Coating det nionde största företaget inom sin specifika bransch i Kalmar län, som är tillverkning av andra möbler.

Företaget är också det 171:a största i landet. Det finns 14 företag i samma bransch i Kalmar län.

Här nedan syns en översikt över topplistan i den nuvarande branschen, sorterad enligt omsättning. Data hämtas från den senaste registrerade årsredovisningen och kommer att uppdateras i takt med att nya årsredovisningar mottas.

Karta: .
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!