Nytt företag startar i Linköping: Lin & Halm Retail AB

Lin & Halm Retail AB har som sin verksamhet "försäljning av kläder och arbetskläder till konsument, företag och återförsäljare".

Nyetableringar2020-12-22 10:25

Bolaget, som registrerades hos Bolagsverket den 21 december, har sitt säte i Linköping.

Företaget har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Företrädare är Carl Johan Drie, 43 år, som är styrelseledamot samt Emma Viola Olofsson, 41 år, som är styrelsesuppleant.


Befattningshavare

Carl Johan Gunnar Drie, Linköping - Styrelseledamot

Emma Viola Olofsson, Linköping - Styrelsesuppleant

Bolagsinformation
Fullständig verksamhetsbeskrivning för Lin & Halm Retail AB lyder: "Bolaget bedriver försäljning av kläder och arbetskläder till konsument, företag och återförsäljare. Bolaget bedriver även försäljning av reklamprodukter, arbetskläder med företagslogotyp samt försäljning av grafiska reklamtjänster. Bolaget bedriver även försäljning av hem-, kontors- och byggelektronik samt försäljning av kontorsutrustning till konsument och företag. Bolaget bedriver även försäljning av huvudbonader till konsument och återförsäljare. Bolaget bedriver även försäljning av profilerade reklamprodukter riktade mot företag och konsument. Försäljning av tryckprodukter såsom papperstryck, reklamblad, dekaler, skyltar med tryck samt exponeringsprodukter till företag och konsument. Försäljning av reklam och presentartiklar till företag och konsument. Försäljning av tjänster inom grafisk design och grafisk profilering."
Karta: Norra Oskarsgatan 18, Linköping
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!