Annonssamarbete med Auktionshuset Thelin & Johansson

Här är Västerviks nya auktionshus

Auktionshuset Thelin & Johansson säljer allt ifrån en fingerborg till en motorbåt på onlineauktion. Nu gör de sig redo för att öppna en ny auktionsfilial 26 mars. ”Vi ser att vi kommer att fylla ett tomrum i Västervik”, säger Patrik Johansson, ägare av Auktionshuset Thelin & Johansson.

Patrik Johansson (till vänster) tillsamans med branschkollegan Per Gynnerfelt.

Patrik Johansson (till vänster) tillsamans med branschkollegan Per Gynnerfelt.

Foto: Auktionshuset Thelin & Johansson

Native2024-03-22 00:10
Detta är ett annonssamarbete.

Auktionshuset Thelin & Johansson säljer hela hem från dödsbon och från personer som ska flytta – en tjänst som hela Småland kan nyttja.

– Vi hjälper våra kunder med helhetslösningar. Det innebär tömningar av fastigheter, flyttstädning, försäljning via auktion, helt enkelt allt gällande avveckling av ett hem. Kan inte vi hjälpa till hittar vi någon som kan, vi är spindeln i nätet, säger Patrik Johansson.

undefined
”Marknaden ökar kraftigt i Västervik och den lokala förankringen är viktigare än någonsin”, säger Patrik Johansson.

Auktionshuset finns sedan tidigare etablerat i Oskarshamn och Växjö. Nu ser Patrik Johansson och medgrundaren Max Thelin fram emot att öppna ytterligare en inlämningslokal i Västervik.

– När du besöker något av våra auktionshus möts du av kompetens och ärlighet. Kunderna ska ha förtroende för oss. Vi sitter på erfarenheten samt expertkunskapen som behövs, säger Patrik Johansson och fortsätter:

– Ingen dag är den andra lik och man vet aldrig vilket föremål som man får in. Alla hem och föremål är lika viktiga för oss – oavsett stort eller litet. Vår ledstjärna är att både köpare och säljare ska hanteras på ett korrekt sätt och känna sig trygg.

undefined
Byggnationer och förberedelser är fullt igång inför invigningen i Västervik av Auktionshuset Thelin & Johansson.

Privatpersoner samt företag kan lämna in sina föremål i något av auktionshusen, eller beställa upphämtning. Väntetiden är cirka tre veckor för hantering av hela hem från dödsbon, enskilda objekt cirka en vecka. När föremålen tagits emot så gör värderarna en katalogisering innan de fotograferas och läggs ut till försäljning.

– Alla våra auktioner sker online, när objekten har publicerats får man en länk där man kan följa budgivningen. Föremålen läggs ut på en av Europas största auktionssidor och vi skickar vunna föremål över hela världen, i skrivande stund har vi skickat till över 120 olika länder.

undefined
Auktionshuset Thelin & Johansson hjälper till med tömningar av fastigheter, flyttstädning, försäljning via auktion.

Invigningen av inlämningslokalen är den 26 mars på Folkparksvägen 60 i Västervik. Hit kan Västerviksborna samt hela Småland komma för att få sina föremål värderade men även för att få en titt på de nya lokalerna.

– Marknaden ökar kraftigt i Västervik och den lokala förankringen är viktigare än någonsin. Vi vill vara en lokal hjälpande hand och en fast punkt som folk kan gå till för att få hjälp.

undefined
26 mars är alla välkomna in till Auktionshuset Thelin & Johansson i Västervik.
Om företaget

Öppning: 26 mars är alla välkomna in till Auktionshuset Thelin & Johansson i Västervik.

Öppettider i Västervik: Tisdagar och torsdagar mellan kl. 13-17,övriga tider enligt överenskommelse mellan Auktionshuset Thelin & Johansson och kund.

Hitta hit: Folkparksvägen 60 i Västervik.

Hemsida: Auktionshuset Thelin & Johansson (ahtj.se)

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Vimmerby-Tidning.