Annonssamarbete med XL Bygg Materialmännen

Renovera smartare: Låt XL-bygg Materialmännen göra jobbet

En av länets största återförsäljare av golv. En mening som i sig kan räcka för att visa slagkraft. Men XL-bygg Materialmännen erbjuder inte bara produkten. Faktum är att här får du hjälp hela vägen - från idé till färdiglagt golv.

Michael Malmström är ansvarig för golv- och färgavdelningen på XL-bygg Materialmännen i Vimmerby. Med lång erfarenhet står han tillsammans med sina kollegor som ett tryggt bollplank i dina kommande projekt.

Michael Malmström är ansvarig för golv- och färgavdelningen på XL-bygg Materialmännen i Vimmerby. Med lång erfarenhet står han tillsammans med sina kollegor som ett tryggt bollplank i dina kommande projekt.

Foto: Content Studio

Native2024-09-30 08:00
Detta är ett annonssamarbete.

Inga krångliga mellanhänder, inget extrajobb med kontakt av hantverkare, ingen osäkerhet. Hos XL-bygg Materialmännen finner du inte bara ett brett utbud av golv, kakel och mattor. Under samma tak finns även de auktoriserade golvläggare som kommer ut och gör jobbet åt dig. 

Michael Malmström, ansvarig för Golv och färgavdelningen på XL-bygg Materialmännen i Vimmerby menar att möjligheten att kunna erbjuda kunden en totalentreprenad är en stor tillgång. 

– Det ska vara kul att renovera. Men vi vet att dagens höga tempo och vardagspussel kan lägga till en viss stress i projekten. Där har vi en enorm trygghet i att kunna erbjuda kunden hela paketet. 

undefined
Fiskben, klassiskt, mörkt, ljust? Oavsett stil finns något för dig.

Här finns något för alla. Olika typer av golv från välkända märken som Baseco, Pergo, Bjelin och Tarkett. Heltäckningsmattor, våtrumsmattor och mattor för uterum. Kakel, klinker och badrumsinredning. Produkter för behandling av golv, färg och verktyg. Ledet av produkter är bara några av de som gör att XL-bygg Materialmännen i Vimmerby är en av länets största inom sitt område.

undefined
Om du vill restaurera ett befintligt golv, en möbel eller färga in ett obehandlat trägolv finns de oljor, bets, lack och tillbehör du behöver. Carolina Ebbesson finns på plats för experthjälp.

Oavsett projekt skräddarsys upplägget efter just ditt behov och din budget. Att renovera medför ibland ytterligare projekt där hantverkare behöver kopplas in. Oavsett om det är rörmokare, elektriker eller snickare tar XL-bygg Materialmännen fram förslag och sköter kontakten åt dig. Och om något skulle gå fel, behöver du bara vända dig till en aktör. 

"Där ska man vara med om man gör ett bra jobb" 

Anläggningen har många år i branschen och är sedan 80-talet auktoriserade enligt GVK (Golvbranschens våtrumskontroll). En kvalitetssäkring för att visa sina kunder att man har vad som krävs för att arbeta enligt gällande regler för våtrum.

– Samtliga golvläggare hos oss är auktoriserade hos GVK. Där ska man vara med om man gör ett bra jobb, säger Michael Malmström. 

undefined
Att vara auktoriserad enligt GVK är ett säkerställande av att man arbetar enligt de regler som finns för våtrum.
undefined
Slipning av golv hos kund.

För dig som vill utföra jobbet själv finns alla produkter du behöver samt maskiner och verktyg att hyra. Med hjälp-appar, checklistor och monteringsanvisningar från leverantörer har du ett bra stöd på vägen. Och om tveksamheter uppstår, kan du alltid kontakta Michael med kollegor på XL-bygg Materialmännen i Vimmerby. 

XL-bygg Materialmännen

Sveriges enda kompletta bygg- och möbelvaruhus.

XL- bygg Materialmännen finns beläget på fem orter runt om i Sverige och erbjuder allt från byggmaterial, verktyg, golv, färg, tapeter, möbler och inredning. 

För aktuella erbjudanden och kontaktuppgifter till respektive ort, besök hemsidan:

XL-bygg Materialmännen

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Vimmerby-Tidning.