Annonssamarbete med PasseraSå blir bostadsrättsföreningar av med inbrottstjuvar

Så blir bostadsrättsföreningar av med inbrottstjuvar

Inbrott i fastigheter där det finns lägenhetsförråd och garage är ett stort problem som leder till obehag och ekonomiska förluster för många människor. Lösningen är ett skalskydd som både avskräcker och stoppar tjuvarna. Något som också underlättar vardagen för boende och bostadsrättsföreningar.

Är din bostadsrättsförening och fastighet utsatt för inbrott, stölder eller skadegörelse? Om du svarar ja på den frågan, så är du tyvärr inte ensam om det. Ett effektivt skalskydd med inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning är det absolut enklaste och effektivaste sättet att bli av med tjuvarna på. Passera tar hand om både säkerheten och tryggheten.  

Läs mer om Passeras tjänster

”Funktionen är det viktiga” 
Hans Liljegren på Passera i Östergötland vet hur man blir av med tjuvarna. Det finns många goda exempel där Passeras kunder har gått från en stor mängd inbrott varje år till att inte ha några inbrott överhuvudtaget. Ett exempel är Brf Brandstationen 1–3 i Linköping.

Tekniken har en viktig roll, men det viktiga för fastigheten är att man utgår från människors faktiska behov. Vår viktigaste uppgift är att lyssna. Det spelar ingen roll om man har den mest påkostade tekniska lösningen om tekniken inte gör jobbet och folk inte förstår hur den ska användas. Funktionen är det viktiga.

Hans Liljegren

Passera

Läs mer om hur andra har tänkt

Underlätta din vardag
Passera bistår med till exempel låssystem, dörrautomatik, inbrottslarm, passersystem med tagg och kod, kameraövervakning och appar i mobilen i stället för traditionell porttelefon. Passera är också en Digital Låssmed®, vilket betyder att de är specialiserade på digitala låssystem, smarta accesstjänster och enklare nyckelhantering. Passera hjälper även till med nummerskyltsavläsning vid garage samt styrning av postboxar och informationstavlor.

Kontakta Passera för rådgivning

undefined
Hans Liljegren på Passera vet hur man gör vardagen säkrare och tryggare.
undefined
Med ett pålitligt yttre skalskydd håller du borta tjuvar och andra obehöriga.
undefined
En förhöjd säkerhet i och runt byggnaderna höjer värdet på fastigheterna

Passera förstår ditt problem
Tillsammans med sina kunder identifierar Passera vilka områden de ska fokusera på. Därefter hittar Passera fram till en unik lösning och tar hand om installation, service, underhåll, jour och utbildning. De ser till att den tekniska säkerhetslösningen är toppmodern och att tekniken fungerar optimalt i många år framöver. Tryggt och säkert, men också bekvämt och snabbt, oavsett hur enkelt eller komplext projektet är. Även här har tekniken en sekundär roll. Det viktiga är ett välfungerande samarbete och en lyhörd inställning.┣ 

– I mötet med kunderna så är det stora öron och liten mun som gäller. Passera vill lösa ett problem, men det är omöjligt att lösa ett problem om man inte förstår det. Säkerhet och trygghet handlar om att skapa förtroende och långsiktiga relationer. Om man inte tar hand om relationen med kunden, så kommer samarbetet inte heller att slå rot, säger Hans.

Visste du att? 

Undersökningar visar att 9 av 10 svenskar föredrar digitala lås och passersystem. Det är en välkommen utveckling då traditionella nycklar är enkla att tappa bort och kopiera. Nyckelhantering kräver mycket administration och är därmed ett tidskrävande moment för bostadsrättsföreningar. Många av Passeras kunder använder både tagg och kod för passage.  

Läs mer om lås och passersystem

undefined
Passera är experter på allt från larm till passersystem i flerbostadshus.