Det blir tredje året som gården har sitt musteri öppet. Första året hade paret Christian och Elise Arwin räknat med att cirka 30 inlämnare skulle vilja lämna in frukt. Vid 200 satte man stopp, efterfrågan var stor.
Man uppgraderade anläggningen och siktar på att producera minst 6 000 liter must.
Inlämningen har redan startat. Nu ska äpplen pressas, musten ska pastöriseras och fyllas i främst bag in boxar.
– Vi märker att det finns en stor efterfrågan, folk har ringt, mejlat och skrivit till oss på Facebook och frågat när vi kör igång, säger Christian.
Hösten bjuder på nyheter. Man har samarbeten med trädgårds- och inredningsföretag för att fylla den lilla handelsbod med självbetjäning som man har på gården. Där beställer man varor.
– Vi kommer att koncentrera det så att man hämtar sina beställda varor vid två tillfällen under hösten, den första utlämningen blir under Äppelfesten, berättar Elise.
Den äger rum den 15 oktober och förhoppningen är att det ska bli en tradition. Då blir det "riktigt" kafé med servering i dahliaträdgården, utöver allt annat.
– Vi har massor av idéer men gör vi något vill vi göra det bra också, man får ta det en sak i taget. Men gör vi något så är det "all in" som gäller, säger Elise.
Vad framtiden har att erbjuda vill man ännu inte avslöja. Men en liten antydan kan man få om man lyssnar lite extra.
– Vi har en fantastisk matsal i huset, och jag har fin kontakt med väldigt bra kockar i Stockholm... Men vi avslöjar inga planer, säger Elise.