BETYG: De spelarna var bäst i VIBK:s hemmamatch

Fredagens match mellan Vimmerby IBK och Linköping FBC slutade 9–8, efter förlängning. Här är våra betyg från matchen.

Innebandy2020-10-23 21:25

Tre stjärnor: Johan Carlsson. Som vanligt gjorde kaptenen en bra match, trots att han inte kunnat träna så mycket den senaste tiden på grund av sjukdom. Täckte bort ett par givna baklängesmål genom smart försvarsspel. Dessutom var det "JC" som öppnade målskyttet i den första perioden.

Två stjärnor: Kevin Rosén. Blixtrade till offensivt och slet hårt defensivt. Bäst minns vi Roséns läckra 4–1-mål i krysset, och hans uppoffrande försvarsspel i den andra perioden som resulterade i rungande applåder från publiken.

En stjärna: Patrik Karlsson. Två assist – som målvakt. Jovisst ska "Bobby" ha en stjärna. I övrigt gjorde han en klart godkänd match, trots åtta insläppta mål. Linköping var ett spelskickligt lag som kom till många farliga lägen.

Bubblare: Ricky Gustafsson, Elias Travtjenko.