BETYGEN: De spelarna var bäst i VH mot Troja/Ljungby

Vimmerby Hockey tog en stark seger borta mot Troja/Ljungby (2–4). Här är spelarna vi tyckte var bäst i VH.

Ishockey2021-02-03 21:22

4 stjärnor: Oskar Carlsson

Vilken insats av backen! Ständigt närvarande och alert i alla situationer och vågade också trycka på framåt i stort sett varje gång han fick läge. Testade skott flera gånger men lyckades inte hitta rätt. En superinsats trots det och VH:s bästa spelare.

3 stjärnor: Christian Lindberg

Växer och växer för varje match. Precis som sin kollega Carlsson var han väldigt offensiv mot Troja men lät inte försvarsspelet bli lidande. En gigant i den första perioden och noterades också för en assist till Todd Winders 2–0-mål i. Inte lika dominant i den andra och tredje perioden men var fortfarande bra.

2 stjärnor: Jakob Karlsson

Kreativ och väldigt nyttig för VH, framför allt i powerplay. Ingen skräll att hans assist kom när han stod med pucken bakom mål i PP och hittade in perfekt till Mathias Wigley som rakade in 3–1 i den andra perioden. Behöver dock få fart på målskyttet också.

1 stjärna: Pierre Gustavsson

Märks inte av så jättemycket framåt, men gör ett underskattat jobb bakåt. Måste vara en mardröm för motståndarna att möta med sin frenesi och sitt hårda jobb. Ger 100 procent i varje byte.