Butiken flyttar till Rimforsa: "Lägga ned eller utöka"

Karamellhörnan kommer att flytta sin verksamhet från Kisa till Rimforsa. Flytten kommer att ske vecka 15. "Valet stod mellan att lägga ned eller utöka", säger ägaren Mikael Anderö.

Mikael Anderö och Hanna Hasselgren kommer att flytta Karamellhörnan till Rimforsa.

Mikael Anderö och Hanna Hasselgren kommer att flytta Karamellhörnan till Rimforsa.

Foto: Max Elofsson / Fredrik Palmqvist

Kisa2021-04-10 16:00

I maj för fyra år sen påbörjades resan för Karamellhörnan i sina nuvarande lokaler på Stora torget i Kisa. Men nästa veckan rycker man upp verksamheten och flyttar till Rimforsa.

– Vi flyttar rörelsen till Rimforsa. Vi har en lokal där som håller på att byggas om, säger ägaren Mikael Anderö som driver Karamellhörnan tillsammans med partnern Hanna Hasselgren.

Varför flyttar ni?

– Valet stod mellan att lägga ned eller utöka. I Rimforsa får vi större lokaler och man behöver ha lite mer verksamhet än bara godiset, så vi har nya grejer på gång i nya lokalerna men jag vill inte riktigt berätta vad ännu. Det kan jag kan säga är att vi kommer göra vårt allra bästa för att göra verksamheten bättre, säger Mikael Anderö.

– En annan fördel med Rimforsa är att vi har glassvagnen där och på så sätt kan vi ha allt samlat på ett ställe och ha bättre översikt på allt.

Vilka lokaler som butiken kommer att flytta in i vill Anderö inte heller berätta ännu. Däremot berättar han att det kommer att behövas ny personal till den nya satsningen – som de hoppas öppna till månadskiftet april-maj.

– Vi kommer behöva mer personal och fler sommarjobbare. Vi kommer dessutom att ha längre öppettider.

Hur har corona påverkat beslutet att flytta?

– Vårt största problem den senaste tiden har såklart varit pandemin. Men som sagt, vi vill fortsätta satsa så när andra lägger ner går vi in hårt och utökar, säger Mikael Anderö och skrattar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!