Campingen är ännu inte såld: "Har varit för låga bud"

I drygt fyra månader har Pinnarps camping varit ute för försäljning. "Det har kommit in bud som ägarna inte har accepterat", säger Tobias Svärd, mäklare på Fastighetsbyrån.

Bud har lagts, men de har varit för låga. Pinnarps camping utanför Kisa är fortfarande till salu.

Bud har lagts, men de har varit för låga. Pinnarps camping utanför Kisa är fortfarande till salu.

Foto: TT/Dennis Petersson/bildmontage

Kisa2021-01-25 10:06

Med ett tapp på cirka 90 procent av alla campinggäster blev säsongen 2020 en mardröm för arrendatorn Gooitzen Elzinga. Säsongen, som minst sagt präglades av coronaviruset, fick ägarna Annika och Dennis Seegers att bestämma sig. I slutet av september lades campingen, strax utanför Kisa, ut för försäljning. "Vi har inga kommentarer till tidningen", konstaterade ägarna när vi pratades vid i samband med nyheten. Ansvarig mäklare för deras talan:

– Jag har visat anläggningen vid fem tillfällen tidigare och har en visning nu på söndag (24/1) med ett tiotal anmälda sällskap. De bud som har lagts hittills har varit för låga. För ägarna är det fyra miljoner som gäller, förklarar Svärd och fortsätter:

– Det är den summa de vill ha för att de ska kunna gå vidare. Annars väntar de nog ut rätt köpare.

Annonsen har ju varit ute ett tag. Vad tror ni om att hitta en köpare?

– Vi är absolut hoppfulla. I helgen har vi ändå bokade visningar där det är många som åker långt för att titta på anläggningen – det kommer intressenter från både norr och söder. En del har drivit camping på annat håll.

undefined
Den tidigare arrendatorn Gooitzen Elzinga har tidigare visat sitt intresse för att köpa anläggningen. Vi har försökta att nå honom utan att lyckas.

Vi har försökt att nå den tidigare arrendatorn Gooitzen Elzinga utan att lyckas. Han har tidigare uttryckt sitt intresse för att köpa campingen. Nu har han, enligt uppgifter från Bolagsverket, startat företaget New More AB.

– Det är fritt fram för honom att visa sitt intresse. Om han gör det är han absolut en potentiell köpare, säger Svärd.

Karta: Pinnarp Camping, Kisa
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!