Boston lägger inte ner: "Vi öppnar ny butik"

Klädbutiken Boston gör en kovändning. Istället för att lägga ner blir det nysatsning.

Omstart istället för nedläggning. Kim Wickström, Jimmi Wickström och Natalie Skarhed Frisk satsar vidare.

Omstart istället för nedläggning. Kim Wickström, Jimmi Wickström och Natalie Skarhed Frisk satsar vidare.

Foto: Elin Elmström

Vimmerby2021-08-02 17:28

Kim Wickström och Jimmi Wickström som tillsammans driver Boston Clothing berättar att de under sommaren jobbat för att få någon att ta över butiken och lokalerna men inte lyckats.

– Vi kände att vi inte ville lämna efter oss ett hål. En av anledningarna till att vi öppnade butiken var för att utöka utbudet i Vimmerby, säger Kim Wickström.

Båda kommer att fortsätta i företaget och tillkommer gör Natalie Skarhed Frisk.

– Det ska bli jätteroligt att få hoppa in, berättar hon.  

undefined
Kim Wickström, Natalie Skarhed Frisk och Jimmi Wickström öppnar i september Boston Weekend Store. “Vi har en sista slutrea nu på torsdag och fredag för att tömma lagret innan vi börjar om.” 

Nysatsningen innebär ett nytt namn, nya öppettider och ett nytt sortiment. 

– Efter att så många tyckt att det var så tråkigt att vi skulle lägga ner och ville ha oss kvar så kände vi att vi ville hitta en lösning. Så det har vi gjort nu. Boston Clothing kommer byta namn till Boston Weekend Store. Vi kommer ha öppet onsdag till lördagar och ha öppet lite senare på kvällarna. Sedan kommer det bara vara herrkläder och kanske skor. Vi har egentligen känt att vi alltid varit en herrbutik. Det är det vi kan bäst och det som det finns minst utbud av i stan så där har vi en funktion att fylla, säger Kim Wickström.

Första september blir nyöppningen.

– Nu i augusti satsar vi på att göra om i butiken och ta in nya märken. Det kommer bli herrkläder för alla åldrar, både i fysiska butiken och på nätet. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!