Dubbla påskrifter för VH – kaptenen stannar i klubben

Pelle Ström, Gustav Bågenvik och Gustav Jansson är redan klara sedan tidigare. Nu har Vimmerby Hockey även förlängt med 22-åringen Ludvig Vännström samt den 24-årige kaptenen Anton Carlsson.

Ytterligare två spelare förlänger med Vimmerby Hockey.

Ytterligare två spelare förlänger med Vimmerby Hockey.

Foto: Haris Dreco

Ishockey2021-04-22 15:38

Forwarden Anton Carlsson tog över som kapten för Vimmerby Hockey inför den föregående säsongen och noterades för 31 poäng (8+23) på sina 45 matcher. Nu har han bestämt sig för att skriva på ett nytt ettårskontrakt och gå in i sin åttonde raka säsong med VH. 

– Anton är en egen produkt och en viktig byggsten i stommen i vår trupp. Han är alltid väl förberedd för både träning och match, och en spelare som du alltid vet gör sitt jobb. Sådana spelare är såklart viktiga att förlänga med, säger Vimmerby Hockeys klubb- och sportchef Morgan Persson i ett pressmeddelande under torsdagen.

Klubben meddelar även att Umeåkillen Ludvig Vännström förlängt sitt kontrakt. Slitvargen, som kan spela både forward och center, hämtades in från Piteå HC förra sommaren och gjorde 19 poäng (8+11) i sin debutsäsong för VH. 

– En spelare som kom hit som ett lite oskrivet kort, men som verkligen tog för sig och växte rejält under säsongen. En skridskostark och spelintelligent forward som kan användas i flera roller. Det blir intressant att följa hans fortsätta utveckling här, säger Persson i samma pressmeddelande. 

Spelare som hittills är klara för spel i Vimmerby Hockey 2021/2022: Pelle Ström, Gustav Bågenvik, Gustav Jansson, Anton Carlsson och Ludvig Vännström.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!