Fyra poäng av Stridell när VSGF vann säkert

Virserum Hockey befäste sin position i toppen och är på god väg att ta en plats i Alltrean efter söndagens seger med 6–2 hemma mot Eksjö.

Virserum fick jubla över tre poäng hemma mot Eksjö.

Ishockey2021-11-28 18:30

Eksjö brukar i regel inte kunna bjuda Virserum på något större motstånd. I söndagens drabbning var det ändå jämnt i första perioden där Virserum till slut tog ledningen med 2–1 minuten före periodpausen.

I andra kopplade Virserum greppet om matchen på allvar genom att gå ifrån till 4–1. Till slut blev det 6–2 efter två mål av Joel Stridell som hade fyra poäng i matchen totalt för Virserum.

Poäng Virserum: Joel Stridell 2+2, Jeremy Mcneil 1+1, Jordan Fogerty 1+1, Pavils Galsons 0+2, Elias Borgernäs 0+2, Anton Holm 1+0, Shuan Lymer 1+0, Dominik Brzek 0+1, Wesley Howerton 0+1, Thomas Mansbridge 0+1, Olle Engqvist 0+1.