Kommuntomten kommer två gånger i år

Det blir en julgåva till de kommunanställda i Hultsfred även i år. Trots att de egentligen fick den i förskott redan i våras.

I  år kommer tomten två gånger. Redan i våras fick de kommunanställda i Hultsfred en julgåva i förskott. Och nu anslås kommunen pengar en julaktivitet.

I år kommer tomten två gånger. Redan i våras fick de kommunanställda i Hultsfred en julgåva i förskott. Och nu anslås kommunen pengar en julaktivitet.

Foto: Kallestad, Gorm

Hultsfred2020-10-28 11:10

– Det skulle kännas väldigt fattigt om vi inte gjort något för de anställda nu till jul, tycker kommunalrådet Lars Rosander (C) som får medhåll från oppositionsrådet Tomas Söreling (S).

Kommunstyrelsens arbetsutskott vill därför satsa 300 kronor per anställd, så att de kan göra något trevligt tillsammans vid jul.

– Det kan vara något i stil med att gå ut och äta tillsammans, eller något annat man kommer överens om med sin närmaste chef, säger Rosander.

Med 1 400 anställda kostar det en rejäl slant, 320 000 kronor anslås för kalaset.

Redan i våras fick de anställda en julgåva i förskott, ett sätt för kommunen att både uppmuntra personalen och stötta den lokala handeln.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om