Löga beach party skjuts fram till 2021

Det blir inget Löga beach party i sommar, meddelar arrangören på sin Facebooksida.

Löga beach 2020 är inställt.

Löga beach 2020 är inställt.

Foto: Nils Gruvebäck/arkiv

Västervik2020-07-01 12:46

Orsaken är den rådande situationen i samhället. De hänvisar till nästa års festival, och att köpta biljetter gäller då istället.

Festivalen skulle ha arrangerats de 25–26 juli på Lögarebergen i Västervik. Redan i februari presenterades Den svenska björnstammen som en av årets huvudakter.

– Det har varit rätt väntat, säger Johan Andersson som tillsammans med Jesper Björkman är arrangör bakom strandfesten.

Johan berättar för oss att han och Jesper ställde in sig på att det blir svårt att genomföra Löga Beach Party i år när de första restriktionerna kom i våras. Ändå valde de att vänta ut stormen och ha 1 juli som dagen då information om årets strandfest skulle gå ut till allmänheten.

Hur ser ni på att flytta fram Löga Beach Party till nästa år?

– Vi hade fått in bra bokningar för årets upplaga så nu arbetar vi med att få över dem till nästa sommar. Sen hade vi även planerat in en del nyheter till årets fest, nyheter vi inte annonserat ännu. Uppskjutningen ger oss mer tid att spåna vidare och utveckla de idéerna till nästa år, säger Johan.

Löga Beach Party har sedan 2015 arrangerats ute på Lögarebergen i Västervik och lockat dansglada ungdomar från runt om i landet. Artister som uppträtt genom åren är bland annat Medicine Man, Dani M, Labyrint, Victor Leksell, Markoolio, Hoffmaestro samt Västerviks egna dj-duo Vigiland. 

Förutom liveakter om kvällarna har det tidigare år även varit fullt av aktivitet om dagarna ute på Lögarebergen i samband med strandfesten. 

Karta: Lögarebergen
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!