Lokala klubben fortsätter rusta: "Känns jättebra"

De hade redan knutit till sig tre nyförvärv. Nu kommer ytterligare fyra på ett bräde. "Det känns jättebra och känslan är att vi både har bredd och spets nu", säger Henric Blomberg i Frödinge/Brantestad SK.

FBSK har gjort klart med ytterligare fyra spelare.

FBSK har gjort klart med ytterligare fyra spelare.

Foto: Torbjörn Allvin

Fotboll2020-11-17 08:58

Förmodligen kan FBSK vinka goodbye till placeringar i mitten och botten av division sex. Nu siktar klubbens herrlag in sig på toppen. I vart fall rustar de för det. Sedan tidigare hade Frödinge gjort klart med Niklas Gunnarsson och Oscar Andersson från Vimmerby och Ilias Fayaz från Boston. 

Det var bara början...

– Vi har gjort klart med fyra nya spelare, säger Henric Blomberg. 

Här är de: Tobias Thuresson, målvakt från IFK Tuna, Eric Karlfeldt, anfallare från Vimmerby, Samuel Johansson, mittfältare från VIF och Khalid Said Didiiye, mittfältare. 

Två av dem är hemvändare, TobiasThuresson och Eric Karlfeldt, vilket värmer Blombergs hjärta lite extra.

– Det är roligt att de kommer tillbaka till oss. Vi känner dem bra sedan tidigare.

FBSK kommer förmodligen inte nöja sig där vad gäller nyförvärvskontot. Mer är på gång. Robin Hammar, som vi skrev om i går, kan vara en av dem.

– Vi jobbar på ytterligare några som vi gärna vill få in. Och tillskotten som vi redan fått in gör att vi har bra förutsättningar för att ha mycket spelare på träningarna. Det betyder mycket. 

Hur går det i jakten på en huvudtränare?

– Vi letar vidare. Inget är klart än, men vi är förhoppningsfulla och har diskuterat ett antal olika alternativ. Det känns ändå skönt att vi har klart med Niklas Gunnarsson som assisterande. Det är också klart att Niklas Gustavsson fortsätter som lagledare nästa säsong. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!