Märklig match i Hockeytrean: Isen har gått sönder

Söndagens division 3-möte mellan Skärblacka och Virserum avbröts efter två perioder – på grund av att isen i Globalhallen gick sönder. Istället fick matchen spelas klart i en annan ishall...

Ishockey2021-12-05 19:23

Vid 19-tiden på söndagskvällen publicerade Virserums SGF en bild på sina sociala medier, direkt från spelarbussen. Laget var då på väg till Norrköping för att spela den tredje perioden. En busstur på cirka en kvart.

Efter 40 minuters spel var ställningen 2–1 till Skärblacka. Hemmalaget gick fram till 2–0, innan VSGF reducerade till 2–1 i mitten av den andra perioden. Målskytt: Dominik Brzek, assisterad av Pavils Galsons och Jeremy Mcneil.

Strax efter 19:30 på söndagskvällen återupptogs matchen. Virserum vände till 3–2 men tappade allt i slutskedet, när Skärblacka i sin tur vände till 4–3. Det blev slutresultatet.