Tre mål av Nilsson i derbyt hjälpte inte

Två lokala lag spelade i innebandyfyran i helgen och det blev förluster för såväl IBK Svala som Vimmerby IBK B.

Viktor Nilsson gjorde tre av målen när VIBK B föll med 10-8 mot Craftstaden B.

Innebandy2021-11-28 16:13

IBK Svala ställdes mot Aneby borta och var bara i underläge med 2–1 efter första perioden. Hemmalaget drog sedan ifrån och vann med klara 14–5, vilket gör att Mörlundalaget ligger kvar sist i tabellen. Målen för Svala gjordes av Gustaf Tegberger Karlsson 3 och Simon Elofsson 2.

VIBK B mötte Craftstaden borta och var i underläge med 8–3 efter två perioder. I tredje hyfsade laget till siffrorna, men föll ändå med 10–8. Målskyttar för VIBK var Viktor Nilsson 3, Kevin Hultman 2, Edjis Senbergs 2 och Emil Pettersson. Vimmerbylaget är fyra i serien.

Hjältevad/Mariannelund skulle ha mött Ariel hemma i helgen, men den matchen blev uppskjuten.