Klart: Vi sänder Vimmerbys hetaste matcher i ettan

Vimmerby IBK möter fyra östgötska lag i serien i år. Ledberg, Solfjäderstaden, Linköping FBC och Bergs IK. Samtliga matcher mellan de lagen kommer sändas på våra sajter.

Minst åtta av Vimmerby IBK:s matcher i innebandyettan kommer att sändas lajv på våra sajter den här säsongen.

Minst åtta av Vimmerby IBK:s matcher i innebandyettan kommer att sändas lajv på våra sajter den här säsongen.

Foto: Magnus Strömsten

Innebandy2021-09-16 09:00

Det blir en hel del innebandy i höst och vinter. Sedan tidigare sänder vi alla Linköping IBKs matcher i Svenska Superligan. Men nu står det även klart att vi kommer att göra nedslag i division 1 östra Götaland. Och inte på smått vis heller.

Faktum är att samtliga derbyn mellan Ledberg, Berg, Solfjäderstaden och Linköping FBC kommer att direktsändas på sajten. Dessutom kommer vi sända när något av lagen möter Vimmerby IBK borta eller hemma. Totalt rör det sig om minst 20 matcher i grundserien – men det kan bli fler. 

– Att kunna sända häftiga derbyn parallellt med LIBK-matcherna i SSL ger oss en grym säsong med direktsänd innebandy. Vi sänder alla derbyn men det kan bli ännu fler matcher. Vi vill alltid bjuda prenumeranterna på de hetaste matcherna så det har ju lite med utvecklingen av serierna att göra, säger Andreas Åberg, som är projektledare för den livesända sporten. 

Varför bör man följa division 1-innebandyn i år?

– Jag tycker att det piggar upp att ett par av dessa lag satsar en del. Det finns spelarprofiler i flera av de lokala lagen som rent av skulle kunna konkurrera om att spela i SSL till exempel firma Zetterström/Wastesson i Ledberg. Jag tror det kan bli riktigt intressant i år. 

Först ut i division 1 östra Götaland är Vimmerby IBK som tar emot just Ledberg på fredag och då finns vi på plats i idrottshallen i Vimmerby och sänder matchen. Då vilar ett tungt favoritskap på Ledberg som är topptippat.

Det blir en hel del direktsända matcher från division 1 östra Götaland den här säsongen.
Det blir en hel del direktsända matcher från division 1 östra Götaland den här säsongen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!