Svala förlorade seriepremiären i division fyra

IBK Svala hade det oerhört tufft förra säsongen. Det började inte bättre i år. I seriepremiären mot Nässjö B blev det förlust med 10–4.

Simon Rydéns IBK Svala förlorade seriepremiären mot Nässjö IBF B.

Innebandy2020-10-11 19:59

De var länge med i matchen, IBK Svala. Det var jämnt. Efter första perioden hade hemmalaget Nässjö ett stort övertag i skottstatistiken. Men det stod bara 1–0.

I andra perioden var det fortsatt jämnt länge. Men mot slutet av mittenperioden rann siffrorna iväg. Båda lagen gjorde många mål och i pausen stod det 7–3 till Nässjö.

Svala försökte, men var aldrig riktigt nära att ta sig ikapp i sista perioden. Matchen slutade 10–4.

Redan på fredag har Svala chans att ta revansch när de tar emot Aneby hemma i Mörlunda.

Poäng IBK Svala: Gustav Tegberger Karlsson 2+0, Henrik Pettersson 1+0, Simon Rydén 1+0, Simon Elofsson 0+1, Axel Elofsson 0+1, Thiago Larsson 0+1.