Tufft för Rimforsa – ny förlust i bottenstriden

Det vill sig inte för Rimforsa IF. På söndagen stod de återigen för en bra insats, men förlorade med 3-1 mot AC Studenterna.

Tobias Lundh RIF

Fotboll2021-09-26 17:56

"Riffet" är i behov av alla poäng de kan få, för at undvika nedflyttning från division 4. På söndagen såg det ut att kunna bli seger, för de svartvita tog ledningen borta mot AC Studenterna. Noel Jackeltoft satte 1-0-målet. Men Studenterna kom tillbaka och kvitterade innan paus. Sedan gjorde de både 2-1 och 3-1 i andra halvlek.

– Jag kan inte kräva något mer av grabbarna idag. Vi gör en prestation som är värd minst en poäng, säger tränaren Erik Svensson, som ger beröm till Tobias Lundh och Jesper Hellstrand för sina insatser.

RIF står kvar på tio poäng och riskerar att åka ur, om det går illa i de två sista omgångarna.

– Vi ska se till att göra vårt, säger Erik Svensson.