Tufft läge för Miltons Kalmarsund i slutspelet

FBC Kalmarsund där Vimmerbykillen Henrik Milton är assisterande tränare har fått en tuff start på SM-semifinalserien mot Falun.

Henrik Milton är assisterande i Kalmarsund, som nu leder SSL.

Innebandy2021-04-10 12:15

Kalmarsund slog ut Linköping med 4–1 i kvartsfinalen utan större problem och fick fördelen att börja på hemmaplan i semifinalserien mot Falun i bäst av sju matcher. I första mötet tidigare i veckan hade Kalmarsund greppet i ledning 4–1 efter första perioden. Falun kom dock tillbaka starkt och lagets rutinerade skyttekung Alexander Galante Carlström klev fram och ordnade både kvitteringen till 6–6 samt avgörandet till 7–6 fem minuter in i förlängningen.

I andra matchen i Falun i torsdags blev det mindre snack om saken. Falun vann med övertygande 5–0. Kalmarsund har därmed stor press på sig inför tredje mötet som spelas på lördagen.