Sandra satsar på egen smyckeskollektion

Lokala stjärnryttaren Sandra Fransson sadlar om och satsar på en egen smyckeskollektion under det egna märket Kinzjrita.

"Min kärna är att jag ska kunna leva på verksamheten. Än så länge är det bara väskorna som säljs men jag har sålt tillräckligt mycket för att täcka alla kostnader så jag är nöjd", säger Sandra Fransson.

"Min kärna är att jag ska kunna leva på verksamheten. Än så länge är det bara väskorna som säljs men jag har sålt tillräckligt mycket för att täcka alla kostnader så jag är nöjd", säger Sandra Fransson.

Foto: Privat

Vimmerby2022-01-26 18:12

Det var ett intresse för hemsidor och plattformar och en initial försäljning på nätjätten Amazon som drog igång verksamheten som sedan fortsatt att växa sig större.

– Att det blev just smycken har fallit sig naturligt, sedan har jag även handväskor men det har mer kommit in allt eftersom. Smyckena tror jag jättemycket på. Jag har haft en idé och sedan har jag tagit kontakt med olika tillverkare för att plocka ihop en egen kollektion, säger Sandra Fransson som redan är på väg till nästa möte när vi hörs över telefon.

Leverantörerna finns i Asien och Italien och snart är smyckeskollektionen i hamn och redo för försäljning.

– Jag vill inte gå in på detaljer ännu men jag fick precis klart idag med en butik i Kalmar som ska sälja smyckena. Väskorna säljs redan i USA och där finns även mitt lager för dem.

Men ingen väg är problemfri, något som Fransson hunnit känna på.

– Jag har för det mesta gjort allting själv och det är problem hela tiden men det är en del av resan och har lärt mig mycket. Jag håller faktiskt på med en separat hemsida med kurser för andra som är intresserad av företagande, försäljning, olika plattformar och marknadsföring, just för att jag tycker att det är så fruktansvärt kul.

I februari åker hon till USA för att studera företagsmarknadsföring och då tar hon med sig sin verksamhet med målet är att fortsätta att utveckla den.

– Jag springer iväg med idéer och drömmer om en egna hudvårdsprodukter men vi får se var vi landar, säger Sandra Fransson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!