Är taket nått nu?

"Bästa sättet att få ett arbete att verka svårt är att skjuta upp det?. Citatet är hämtat från den brittiske premiärministern Winston Churchill och det innebär att Volkswagens nya cabriolet tycks ha varit minst sagt komplicerad. Bilen har nämligen skjutits upp successivt, men nästa år är en fyrsitsig cabriolet med fällbart plåttak verklighet. Tro mina ord - det blir en frisk fläkt på fyra hjul. Frågan är om taket är nått nu?

Foto:

Bilnyheter2005-03-29 07:13

I bilbranschen måste utvecklingsfolket vara öppna för intryck.
Lanseras en fyrhjuling som är lika svårsåld som is i Nordpolen eller sand i Sahara så kan hela företagets existens stå på spel.
Därför trippelcheckar alltid marknadsstrategerna bilköparnas förväntningar och tack vare det kan vi vara bombsäkra på att en cabriolet för fyra står högt upp på önskelistan hos "folkas" målgrupp. Nästa år ska den nämligen bli verklighet och vi har tjuvtittat.

Lurar ögonen
Vad är bättre än den svenska sommaren?
Den bjuder på varanndagsväder med ömsom sol, ömsom regn och SMHIŽs prognoser har samma tillförlitlighet som en östtysk Trabant - med andra ord ingen alls. Att åka öppet i det här klimatet har sina avigsidor, om det inte vore för den senaste modeflugan: plåtcabben.
Nu pågår nämligen det "öppna mästerskapet" i bilvärlden och Volkswagens nya (odöpta) cabriolet stoltserar med en unik femstegslösning, men har även en inbyggd taklucka i glas för mindre soliga dagar. Den 2+2 sitsiga interiören är påkostad med en nära nog perfekt kvalitetskänsla: lädret är välskräddat och fuskträet gör sitt bästa för att lura ögonen. Under huven arbetar bland annat en bensinare på 150 hästar vars förbrukning ligger runt 0,6 liter per mil. Med andra ord mindre än Sir Churchills dagsförbrukning av ädla drycker!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!