Klappar på hjul, tycker tomten är kul

Många tror att tomten är en gåva, men nu ska sanningen fram må jag lova. Allt började med en bil med stil, passade till tomtens profil. "Den här ska jag ha" sa vår skäggige vän, utan att äga en enda spänn. Mercan han ändå plockade ut, då ringde nissarna efter en snut. Men släden och renarna var redan väck, inväxlade mot en saftig check.

Foto:

Bilnyheter2006-12-23 05:19

Vad händer med julen kan man nu undra, men tomten inga barn tänker plundra. Han ville bara visa att det är kul, med hårda klappar på hjul!
"Alla gick på mitt spratt" skrattade tomten glatt. För alla renar finns kvar, liksom släden de drar. Jag menar, tänk dig vilken syn att se en flygande Mercedes i skyn. Dessutom hade glöggen stark och mustig, fått chauffören att bli lustig. Många ord och rader, hoppas följande bilklappar gör dig glader?


Ska ni ut på galej, så glöm inte denna grej.
Med ett blås i röret, avslöjas om du klarar bilköret.

- Alcomätare, pris: 1 150 kronor -Har du planerat starkvinsglögg till jul och ringa in det nya året med champagne? Ja, det är lätt att det blir lite för mycket av det goda i december. Alkohol och bilkörning hör absolut inte ihop, ändå är det många som dessvärre chansar dagen efter och tar bilen. Alkoholen sitter dock kvar i kroppen betydligt längre än vad man tror och vårt tips är att införskaffa sig en alcomätare. Den mäter hur mycket alkohol det finns i utandningsluften och visar resultatet i promille. Tänk dock på att det finns billiga och opålitliga alcomätare på markanden, vilket kan sluta i katastrof!


Här är en klapp med mycket fart, fort går det redan från start.
Tryck plattan i mattan och dra på, så du banrekordet kan slå.

- Bilbana, pris: 900 kronor -Leksaker med bilanknytning har alltid fascinerat såväl stora som små. De väcker minnen, känslor och djupt engagemang. Hur många småttingar har inte fått en fartfylld bilbana i julklapp med loopar, snabba raksträckor och varvräknare - men fått vänta med gråten i halsen innan den första provturen. Bara för att pappa byggt och provkört den i timmar! Vad är roligare än en bilbana på 18,3 meter?


Om någon i bilen släpper en fis, så hjälper denna doftande gris.
Jag är säker på att du den gilla, för pepparkakor luktar inte illa.

- Doftgris, pris: 20 kronor -
Är den kultförklarade stinkbomben Wunderbaums dagar räknade? Ja, måhända är det slutsjungit om att "granen hänger så grön och grann i backspegeln". Nu lanseras nämligen en konkurrent i form av en brunfärgad pepparkaksgris med vit kristyr som luktar härligt av jul. Häng den bara i backspegeln och genast kan man tro att bilen är ett rullande bageri.


Om tomten känner sig yr i bollen, denna manick tar kontrollen.
Med denna kan tomten se och finna, så att han i tid till barnen skall hinna.

- Navigator, pris: 2 995 kronor -Tänk vad bråk en navigator kan undvika! Hur många barn har inte fått uppleva hur pappa kör bilen medan mamma läser kartboken, oftast upp och ner. Sedan brakar helvetet löst vem som har gjort rätt eller fel. En navigator gör dock sällan några misstag, om man inte har knappat in fel adress vill säga. GPS-systemet består av tjugoåtta satelliter (vilka drivs av det amerikanska försvaret) och dessa hjälper mottagaren att bestämma din exakta position.


Denna visas såväl fram som bak, skriven efter personlig smak.
Julpengarna som ej gått åt, investeras här i en skylt av plåt.

- Personlig registreringsskylt, pris: 6 000 kronor -Det börjar lacka mot tomtetider och många julklappsbekymmer ska lösas. Vi har ett litet tips till mannen eller kvinnan som redan har allt: en personlig registreringsskylt. Nu finns det nämligen många fler möjligheter att göra "plåten" lite roligare. Förr var det bara tillåtet med sex tecken, men nu erbjuds sju. Allt som krävs är lite fantasi och sextusen kronor, vilket omfattar 10 år. "Godhjul" är exempelvis fortfarande ledigt?


Lagom stor och riktigt fin, väldigt snål på dyr bensin.
I backen kan du nu ha kul, precis som du önskat dig till jul.

- Volkswagen snowracer, pris: 985 kronor -
Volkswagen har bestämt sig för att lansera en serie miljövänliga fordon i det verkliga lågbudgetsegmentet. Det underlättar dock om det är snö ute och man har med sig en "personlig" lift till skidbacken. Ja, vad sägs om en snowracerfolka med Golf GTI-emblem och diverse detaljer inspirerade från den riktiga busbilen?

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!