OSlagbar Mini

Det är inte bara idrottare som gräver guld i Aten - utan även bilindustrin. Den mest sensationella skapelsen heter Mini XXL och kniper förstaplatsen i grenen "specialbilar". Limousinen är nämligen sex meter lååång och är en våt dröm. För har man inte bubblor i maggropen av "skumpan" från minibaren så får man det garanterat av bubbelpoolen i aktern Specialbygget är tillgänglig för deltagarna i de olympiska spelen och används både för att fira segrar och dränka sorger!

Foto:

Bilnyheter2004-09-01 07:23

Hur ofta kan man se två blondiner bada med massor av skum mitt i rusningstrafiken in mot Aten? Nej, frågan är om det någonsin hänt tidigare och ordningsmakten tar uppståndelsen med ro. Minis reklamjippo har verkligen nått guldstatus och tycks locka lika många nyfikna åskådare som den nybyggda OS-arenan.

Topless akter
Den går inte att missa - sex långa meter inger respekt och den klarröda färgen lyser emot oss. Mini XXL är specialbyggd av Ultra Coachbuilders i Los Angeles och stoltserar med lyx i överflöd.
Inuti kan man nästan utöva sexkamp, utrymmet är nämligen magnifikt och det erbjuds sittplatser för (just det) sex.
Svart anilinläder är naturligtvis ett måste liksom plasmaskärmar, interntelefoner och en välsorterad minibar. Ja, privatchaffisens arbetsplats är inte fy skam den heller och instrumenteringen är hämtad från vanliga Mini Cooper S, liksom motorn.
Under huven arbetar nämligen en fyra på 163 hästkrafter som ser till att alla badkrukor blir torkade hyfsat snabbt.
Man kan dessutom välja om man vill plaska runt "inomhus" eller "utomhus" eftersom limon är begåvad med både avtagbart tak och sidorutor i aktern. Någon bastu behövs däremot inte med tanke på värmen i den grekiska huvudstaden!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!