Pimpad och klar Volvo

Vill du vara först ut med den senaste trenden och vågar sticka ut från mängden? Tja, då är nya foliestylade C30 något för dig. Volvo är den första biltillverkaren i världen som gör det möjligt att få en pimpad bil direkt från fabriken. Du kan välja mellan en rad olika mönster och färger - exempelvis prickigt, rutigt, randigt och blommigt. Är du djurvän så föredrar du måhända zebramönster eller tigerränder? Volvo presenterar nu ett tillbehör som klistrar sig fast i minnet.

Foto:

Bilnyheter2008-04-16 06:39


Att pimpa bilar har blivit en ny fluga i bilvärlden. Detta har göteborgarna snappat upp och nu lanseras en helt ny folieserie med diverse stilar och färger. "När vi skulle skapa mönsterfilmer kändes det självklart att C30 skulle vara först ut" säger Thomas Andersson, VD för Volvo personvagnar i Sverige.

Rullande majeld
Vill du äga en unik bil? Tja, då har du alla möjligheter nu. Volvo erbjuder nämligen 20 vågade mönster och med alla utrustningsvarianter samt tillval så har pressbossen räknat ut att C30:n kan beställas i 12 314 olika versioner. Hur foliestylingen går till? Jo, hela bilen kläds i mönsterfilm och detta inte enbart för syns skull - filmen skyddar även lacken mot väder, vind och stenskott. Hållbarheten är runt två år och efter den tiden byts "dekaltrimningen" ut eller plockas bort för gott. Priset för kalaset är 18 750 spänn och på köpet slipper du garanterat leta efter din bil på stormarknadens parkeringsplats. För vem kan missa en bil med blå himmel och vita moln eller vad sägs om att välkomna våren med Flames-versionen. Snacka om rullande majeld!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!