Kör din drömbil

Drömmer du om att få provköra en Ferrari eller Lamborghini? Då finns två alternativ. Har du ett par miljoner över så kan du köpa ditt eget exemplar - men visst är det extremt mycket pengar och majoriteten av oss har inte ens råd med försäkringen. Det finns dock en lösning vid namn GR8 Experience. Företaget har specialiserat sig på oförglömliga körupplevelser som får mungiporna att åka upp till öronsnibbarna!

Foto:

Drömbilar2010-06-02 06:48


Många drömmer om den ultimata bilupplevelsen: att få glida runt i en röd Ferrari eller knallgul Lamborghini och bara njuta av den skönsjungande motorn. Det är något som alla borde få uppleva åtminstone en gång i livet och funkar betydligt bättre än lyckopiller. Nu kan drömmen rulla i uppfyllelse tack vare GR8 Experience.

Häst vs. tjur
Bilentusiaster från hela världen reser till italienska Modena för att hälsa på Ferrari och Lamborghini som ligger ett stenkast ifrån varandra. Vakterna vid huvudgrindarna börjar vid det här laget bli urless på frågor som "kan vi få besöka fabriken och provköra någon bil". Svaret blir alltid detsamma (gissa vilket) och många vänder om med gråten i halsen. Men nu finns möjlighet att köra både Ferrari F430 Spider med en V8 på 490 hästkrafter och Lamborghini Gallardo vars V10 på 560 hk frustar ursinnigt. Dessutom behöver du bara resa till Göteborg, Malmö, Stockholm eller Sundsvall. På vintern genomför GR8 Experience även hisnande iskörningar i Åre. Du bestämmer själv hur lång tid du vill spendera i bilarna. Man kan åka med som passagerare i en kvart för 695 kronor och vill du köra själv så är det bara att hosta upp ytterligare 300. Vill du ha ett minne för livet rekommenderas sjuttio minuter för 3 500 eller hundra minuter á la 5 900 kr. Sedan återstår bara det svåraste - vilken nyckel man ska välja. Vill du uppleva en riktig "hästspark" med himlen som tak eller ta "tjuren" vid hornen?

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!