En till sjukhus efter stort bråk

Vid 21-tiden på onsdagskvällen larmade flera personer polisen om ett pågående bråk i Mariannelund. En person har förts till sjukhus med okända skador.

Polisen arbetar aktivt vidare med att utreda den grova misshandeln i augusti i Mariannelund.

Polisen arbetar aktivt vidare med att utreda den grova misshandeln i augusti i Mariannelund.

Foto: Mostphotos

Mariannelund2018-08-08 22:30

När polisen larmades om händelsen strax före klockan 21 på onsdagskvällen beordrades flera patruller till Mariannelund. När de kom fram till Västra storgatan cirka 20 minuter senare hade bråkat klingat av, men ett stort antal människor uppehöll sig då fortfarande på platsen.

– De hittade då en skadad man, som har tagits om hand av ambulans. Och vi är fortfarande kvar på platsen och försöker få tag på så många vittnen som möjligt, för att få klarhet i vad som hänt, sa polisens presstalesperson Björn Öberg vid 22-tiden.

Den skadade mannen, som är i 30-årsåldern, var vaken och talbar när han fördes till sjukhus. Polisen bedömer att hans skador har åsamkats av någon form av tillhygge, men hans hälsotillstånd är för närvarande oklart.

Hur många var det som var inblandade i bråket?

– Möjligen ett tiotal. Men hur många som varit delaktiga och drivande i bråket och hur många som bara tittat på är omöjligt för mig att säga i nuläget, säger Björn Öberg.

Polisen har spärrat av en yta i anslutning till en butik, där tekniker ska genomföra en brottsplatsundersökning. Än så länge finns inga misstänkta för inblandning i bråket.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!