Fritidschefen blir ställföreträdande chef på TU

Stefan Hallberg tar sig an uppdraget som ställföreträdande chef för tillväxt- och utvecklingssektorn fram till halvårsskiftet. Jämte det fortsätter han att vara fritidschef.

Eksjö kommun ska tillsätta en ny chef för tillväxt- och utvecklingssektorn. Under vakansen axlar Stefan Hallberg uppdraget som ställföreträdande.

Eksjö kommun ska tillsätta en ny chef för tillväxt- och utvecklingssektorn. Under vakansen axlar Stefan Hallberg uppdraget som ställföreträdande.

Foto: Ivonne Svahn

Eksjö2019-01-21 13:10

Tillväxt- och utvecklingssektorns chef Marcus Axelsson slutar sin tjänst för att bli vd på Destination Jönköping. En vakans uppstår under den tid som en ny chef söks och tillsätts. Ansökningstiden gick nyligen ut och de första intervjuerna har inletts. Eksjös fritidschef sedan 2016, Stefan Hallberg, går in som ställföreträdande chef för sektorn fram tills halvårsskiftet.

– Det ska bli kul att pröva på en annan roll även om den är begränsad i tid. Jag hoppas att jag dels får lite nya kontakter och dels lite nya erfarenheter och en bättre förståelse för helheten.

Samtidigt fortsätter han vara fritidschef.

– Jag kommer att ha kvar det andra jobbet under tiden. Sektorchefsjobbet handlar inte om att dra igång och driva nya saker utan hålla det flytande tills den nya är på plats. Vi avdelningschefer har bra koll och mina kollegor tar fullt ansvar. Det kanske blir lite svårare att ha tillgång till mig under våren, säger han.

Stefan Hallberg har inte själv sökt det nya sektorschefsjobbet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om