Bra tryck inför Eksjö stadsfest

Med drygt tre veckor kvar till Eksjö stadsfest kommer beskedet biljettförsäljningen ligger väldigt bra till jämfört med föregående år.

Lena Ph är ett av dragplåstren på årets stadsfest i Eksjö.

Lena Ph är ett av dragplåstren på årets stadsfest i Eksjö.

Foto: leif R Jansson TT-Bild

Eksjö2018-08-01 15:00

– Enligt de senaste listorna jag såg på biljettförsäljningen har vi sålt klart mer nu än vid den här tiden förra sommaren och det är vi väldigt glada för, säger Maria Stejdahl som är ordförande för arrangören Fiesta Eksjö.

Det ökade köptrycket i år kan bero på satsningen på ett ännu bredare artistutbud där man hoppas nå alla åldrar, en ytterligare satsning på Familjelördagen, en utveckling av vår Sponsor-VIP, samt nya inslag i gata/torg-utbudet med varietésällskap bland annat.

Nedräkningen inför årets stadsfest har satt igång på allvar och med bara veckor kvar går planeringsarbetet över i genomförandefas.

– Planeringen inför årets stadfest har genomsyrats av utökad samverkan med fler aktörer. Det goda samarbetet med Eksjö kommun och Eksjös näringsliv fortskrider och med nya sponsorer samt nya föreningar som vill vara med och arbeta som funktionärer ser vi med tillförsikt på stadsfestens framtid. Vi är ett rutinerat gäng som jobbar med det här och vi har väldigt kul tillsammans, säger Maria Stejdahl.

Det idoga arbetet med säkerheten under stadsfesten med utbildning av funktionärer, samverkan med polis, räddningstjänst, fältare och kyrkan fortsätter som tidigare år.

– Jag hade nyligen en avstämning med vår säkerhetskonsult och vi kunde konstatera att allt känns jättebra, säger Stejdahl.

Stadsfesten genomförs fredag-lördag 24-25 augusti och några va dragplåstren i år är Lena Ph, Brolle, Uno Svenningsson, Johnossi, Rolandz och Tjuvjakt.

Det har redan sålts mycket biljetter till Eksjö stadsfest.
Det har redan sålts mycket biljetter till Eksjö stadsfest.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om