De är klara för stadsfesten i augusti

Oakland, Tom & The Backstabbers, Balkan Bag Pack, Jono och Johnossi. Det är bokningar som nu Fiesta Eksjö nu släpper namnen på till stadsfesten i augusti.

Hemmabandet Oakland är ett säkert kort på stadsfesten.

Hemmabandet Oakland är ett säkert kort på stadsfesten.

Foto: Pressfoto

Eksjö2018-06-05 12:00

Eksjö egna hemmaband Oakland bildades på en välgörenhetsgala i Mariannelund för fyra år sedan. Året efter släppte de sin första skiva med musik som rör sig i gränslandet mellan pop, country och americana. 1 juni släpptes ännu en ny skiva.

Oakland har redan spelat flera gånger på stadsfesten och återkommer även i år. Deras konserter drar alltid en stor publik. I år spelar de på Familjelördagen där alla kan komma utan att ha köpt stadsfestbiljett.

Ännu en bokning är duon Johnossi som 2010 låg 25 veckor på svensktoppen med "What´s the point of doing anything". 2009 utsågs de till Årets band på P3-galan.

På programmet sista helgen i augusti återfinns även Tom & The Backstabbers, ett småländskt bluesband.

Bokade är också Balkan BagPack, som bilades av några gymnasieelever på musiklinjen i Norrköping och som fortsatt att bli en seriös grupp med en massa musiker på scen.

Melodiös hårdrock blir det med Jono med frontsångaren Johan Norrby. Bandet har hyllats för sitt unika sound och spektakulära framträdanden.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!