Eksjö söker ny chef

Eksjö kommun har satt igång arbetet att hitta en ny chef för Tillväxt- och utvecklingssektorn, då Marcus Axelsson blir vd för Destination Jönköping.

Marcus Axelsson började jobba i Eksjös näringslivsbolag 2006.

Marcus Axelsson började jobba i Eksjös näringslivsbolag 2006.

Foto: Carl-Magnus Wennerholm

Eksjö2018-11-26 06:00

Marcus Axelsson börjar sitt nya jobb den 18 februari men bor kvar i Eksjö.

– Jag tror generellt det är nyttigt att man med jämna mellanrum söker vidare, Jag har jobbat med tillväxt- och utvecklingsfrågor länge och det är med stor respekt jag går in i det här uppdraget. Det händer mycket i Jönköping och jag tycker det här är en spännande tjänst där jag vill bygga vidare på det gedigna arbete som ligger till grund för Destination Jönköping. Jönköping har många spännande områden att förvalta och utveckla. Nu hoppas jag kunna bidra med nya friska tankar och idéer, säger han.

Marcus Axelsson anställdes som näringslivsutvecklare i Eksjös näringslivsbolag eksjö.nu 2006, blev näringslivschef tre år senare och är sedan 2013 sektorschef i kommunen.

Det kommunala bolaget Destination Jönköping har till uppgift att marknadsföra och utveckla Jönköpings kommun som turist-, evenemangs-, och mötesplats.

– Vi är glada att få Marcus till Destination Jönköping, säger Ann-Marie Nilsson, styrelseordförande i Destination Jönköping i ett pressmeddelande.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om