150 personer på Ingatorps härliga countryfest

Smålands Country Club med säte i Vimmerby, och bygdegårdsföreningen i Ingatorp bjöd för femtonde året in till en countryfest i Ingatorp i lördags.

Många tog chansen att ta sig en svängom till David Ritschard&Krokodiltårarnas dansvänliga musik.

Många tog chansen att ta sig en svängom till David Ritschard&Krokodiltårarnas dansvänliga musik.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2017-03-13 12:56

Två band stod på scenen. Svenska David Ritschard & Krokodiltårarna från Stockholm samt Maryann & the Tri-Tones från Estland. 

Marcus Thell, från Smålands Country Club, berättar följande om dem:
David Ritschard har i tio års tid varit i gruppen Spinning Jennies, men har även detta soloprojekt igång sedan ungefär 1,5 år tillbaka. Förra året gav han ut en vinyl-EP och arbetar i dagsläget på en fullängdsskiva. Det roliga med honom är att han framför en äldre traditionell countrystil på svenska! Det är han nog ensam om att göra. Kopmad av sextetten Krokodiltårarna lät det riktigt bra, säger Marcus.

Maryann & the Tri-Tones från Estland har besökt Sverige vid flera tillfällen och är väldigt uppskattade. Så även i Ingatorp i lördags. 

Maryann och Tri-Tones  är populära både här och runtom i Europa. Det är först senaste 2-3 åren som saker och ting har hänt för dem. De bjöd på en riktig autentisk rockabilly med låtar från 50-talet blandat med egna alster, sa Marcus Thell som tyckte att kvällen som vanligt blev riktigt trevlig.

Totalt besökte runt 150 personer festligheterna i Ingatorps Bygdegård.

Baren var en självklar samlingspunkt under kvällen.
Baren var en självklar samlingspunkt under kvällen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om