Affär efter affär stänger

Pizzerian slog nyligen igen och sedan kom beskedet att även Granngården skulle lägga ner vid nyårsskiftet. Matvaruaffären ligger risigt till och hur går det då för Ingatorpsboden? Detta var något som diskuterades när moderaterna besökte Ingatorp för att prata om samhällets framtid.

Eksjö/Mariannelund2007-10-16 06:31

Moderaterna Ronnie Gustafsson, Göran Modig, Marie-Louise Gunnarsson och Bengt Aspbring gjorde nyligen ett besök i Ingatorps bygdegård för att diskutera samhällets framtid med invånarna. Men intresset var svalt, bara fyra personer kom för att föra Ingatorps talan.

Oroande
Affär efter affär lägger ner i Ingatorp och flera andra har svårt att få det att gå runt. Ingatorpsborna börjar oroa sig för vad som håller på att hända med det lilla samhället och undrar var Ingatorpsandan har tagit vägen.
- Det är svårt för oss att påverka hur det går för butikerna, vi får fokusera på de saker som vi kan göra något åt, sa Göran Modig och syftade bland annat på önskemålet om en cykelväg som går hela vägen från Ingatorp till Hjältevad.
Många cyklar den sträckan på morgonen och sedan de inte fick cykla genom industriområdet får de åka på stora vägen, där mycket tung trafik kör.
- Detta borde vi kunna skriva en motion om, sa moderaterna och menade att det inte alls behövde bli särskilt dyrt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om