Åkte till Sverige för en spelning

I kväll kommer Wanita Bahtiyar från Australien uppträda på countryfesten i Ingatorps bygdegård. - Det tog mig tre dagar att bara resa hit till Sverige men det var det värt. Sverige är ett mycket trevligt land och det är god mat.

Wanita Bahtiyar åkte hela vägen från Australien för att komma till Ingatorp för att spela i drygt 45 minuter.  Foto: Roelof Stroetinga

Wanita Bahtiyar åkte hela vägen från Australien för att komma till Ingatorp för att spela i drygt 45 minuter. Foto: Roelof Stroetinga

Foto:

Eksjö/Mariannelund2014-04-12 04:05


Wanita Bahtiyar började sjunga country redan som fyraåring och sedan har det bara fortsatt. Efter skolan hankade hon sig fram genom att städa, arbeta i en reception och hon målade tavlor.

Älskar country
Men country har alltid legat henne varmt om hjärtat. Och med tanke på att hon nu åkt från Australien till Sverige bara för att göra en ynka spelning - ja, det säger väl lite om hur mycket man tycker om sin musik.
- Jag älskar att sjunga. Är det någon som vill att jag ska komma så gör jag allt för att ta mig dit.
Det är första gången som Wanita är i Sverige men troligtvis kommer det inte bli den sista.
- Sverige är underbart och jag älskar maten. Det finns inget som jag smakat som jag inte tyckt om. Jag skulle kunna kasta mina kläder och fylla hela resväskan med mat, säger hon.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om