Årets Företagare finns i Mariannelund

I samband med att näringslivet i Eksjö kommun höll sin vårfest i Itolvhallen, delades pris ut till Årets Företagare, Årets Butik och Årets Landsbygdsföretag. 220 personer kom till festen.

Johan Zedig har tillsammans med Cecilia Johnsson på Mariannelunds karamellkokeri fått ta emot utmärkelsen Årets Företagare.

Johan Zedig har tillsammans med Cecilia Johnsson på Mariannelunds karamellkokeri fått ta emot utmärkelsen Årets Företagare.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2008-04-26 04:05


Kvällen inleddes med en mycket uppskattad vårbuffé och underhållning. Prisutdelningen hölls innan det blev dans till bandet Trizz. Årets Företagare blev Mariannelunds karamellkokeri. Johan Zedig och Cecilia Johnsson tog emot blommor och diplom av Eva Abelsson, representant för Företagarna.
Priset fick paret eftersom karamellkokeriet lockar många turister till kommunen och att de är goda förebilder för andra företagare i bygden.
Sedan Johan Zedig och Cecilia Johnsson tog över kokeriet år 2000 har företaget utvecklats och idag tillverkar de 200 ton konfektyr per år.
Genom hårt arbete och småländsk envishet har de blivit ledande inom svensk karamelltillverkning och marknadsför sig både nationellt och internationellt.

55 000 medlemmar
- Årets Företagare utsåg vi genom att tillsätta en arbetsgrupp som tittade på nomineringarna. Företagarnas Riksförbund godkände Mariannelunds karamellkokeri som Årets Företagare, sa Eva Abelsson och berättade att vem som helst inte kan få utmärkelsen.
Företagen kollas nämligen upp och en god ekonomi är lika viktigt som att de är goda förebilder.
Företagarnas Riksförbund har 55 000 medlemmar och förbundet fungerar som ett nätverk för små och medelstora företag.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om