Årets Hemvändare utsedd

Frank-Johan Ahlberg har utsetts till Årets Hemvändare. När han mottog priset som bestod av tusen kronor, blommor och ett diplom, höll han upp diplomet och sa: - Detta vill jag tillägna alla Mariannelundsbor.

Frank-Johan Ahlberg utsågs till Årets Hemvändare av Lions klubb i Mariannelund.

Frank-Johan Ahlberg utsågs till Årets Hemvändare av Lions klubb i Mariannelund.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2008-08-12 06:30

Mariannelundsborna har genom rebusar fått ledtrådar till den person som Lions klubb i Mariannelund har utsett till Årets Hemvändare.
En rebusrepris presenterades även under hemvändarhelgen, då alla hade möjlighet att gissa och därmed ha chans att själva vinna ett litet pris.

Flera ledtrådar
Ledtrådarna till vem som utsetts till Årets Hemvändare har varit många, allt ifrån juridikstudier och potatis till löpare och ordförande.
Frank-Johan Ahlberg hade precis kommit hem från sin semester på Fårö, Gotland, och anade ingenting när det meddelandes att han utsetts till Årets Hemvändare. Han misstänkte inte ens någonting när Gun Samuelsson från hemvändarkommittén ringde upp honom för att fråga när han kom hem från semestern.
Den kopplingen gjorde han inte förrän han precis klivit av scenen efter att ha tagit emot diplomet för Årets Hemvändare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om