Brorssons Traktordelar har sålts

Helmer Krig har sålt Brorssons Traktordelar AB, som han drivit under 19 år. Nya ägare är Kjell Andersson och Patrik Kronstrand. De siktar på att med tiden utveckla Brorssons Traktordelar.

Kjell Andersson och Patrik Kronstrand (till höger) är nya ägare till Brorssons Traktordelar. Här välkomnas de av Helmer Krig och Britt-Marie Krig.

Kjell Andersson och Patrik Kronstrand (till höger) är nya ägare till Brorssons Traktordelar. Här välkomnas de av Helmer Krig och Britt-Marie Krig.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2008-01-18 07:23

Sedan april har det pågått diskussionerna om att sälja aktiebolaget. Helmer Krig har haft flera spekulanter, men tillsist bestämde han ändå att han skulle sälja till grannen Kjell Andersson och Patrik Kronstrand.
Efter att ha gått en starta-eget-kurs i Hultsfred känner sig de nya ägarna redo att sätta igång. Patrik Kronstrand har tidigare jobbat som systemutvecklare i Linköping medan Kjell Andersson närmast kommer från Optimera i Vetlanda.

Byta lokal
Att de bägge Mariannelundsborna nu får jobba på hemmaplan är förstås ingen nackdel. Redan till hösten ska de flytta till nya lokaler.
- Vi ska ha flyttat till Brorssonslokalerna senast sista augusti, säger Kjell Andersson.
För Kjell Andersson, som tidigare jobbat på gamla Brorssons innan det lades ner, blir det alltså som att flytta tillbaka till sin gamla arbetsplats.
Helmer Krig ska behålla lokalen där Brorssons Traktordelar nu finns. Kjell Andersson och Patrik Kronstrand ska därför hyra lokalen av honom fram till flytten.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om