Bruzaholmsmannen bor hos vittnet

Enligt uppgifter till vår tidning bor Bruzaholmsmannen hos sin bästa vän i väntan på att domen meddelas på torsdag. - De vill vara för sig själva nu, säger en källa.

Eksjö/Mariannelund2008-11-03 07:06

Som vi tidigare har skrivit om visste ingen vart Bruzaholmsmannen tog vägen efter att han släppts ur häktet i väntan på dom.
Han åtalades ju som bekant för olaga frihetsberövande, misshandel och grov kvinnofridskränkning, alternativt grov fridskränkning.
Han misstänks för att ha låst in sin sambo i en campingstuga under många år. Rätten fick dock svårt att bevisa detta, då två viktiga vittnen tog tillbaka det de tidigare har sagt i polisförhör i rätten.

Missförstånd?
Åklagare Klas Lorefors tror att Bruzaholmsmannen frias för det grövsta brottet i och med att han inte blev kvar i häktet i väntan på domen.
Enligt en källa har Bruzaholmsmannen flyttat in hos sin bästa kompis, den kompis som för övrigt skulle vittna emot honom i rätten, men som tog tillbaka det han sagt i förhör.
Vännen, som för övrigt har jobbat som polis en gång i tiden, påstod sedan att det var Polisen som missförstått honom och lagt orden i hans mun.
- Jag tror att han tyckte att det var jobbigt att vittna mot sin vän. De har ju trots allt varit kompisar i många år, säger en källa.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om