Bullfest, bullfest hela kvällŽn...

Cirka 400 personer såg årets Bullfest i Mariannelund. Allt material, semlor och annat var skänkt, vilket gör att alla intäkter går oavkortat till Lutherhjälpsinsamlingen. Bortåt 30 aktörer bjöd på underhållning en hel kväll.

Bullfesten i Mariannelund ägde rum för sjunde året i rad.

Bullfesten i Mariannelund ägde rum för sjunde året i rad.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2003-03-05 07:39

Fullsatt i lokalen och ett hejdundrandes ös på scen. Årets Bullfest med glada amatörer gick av stapeln på måndagen och tisdagen och gav ett rejält klirr i kassan för året Lutherhjälpsinsamling. Ungefär 400 personer såg föreställningarna.

27 glada amatörer i skilda åldrar bjöd på sig själva vid måndagens och tisdagens Bullfest i Mariannelund. De flesta bor kring Mariannelund, Ingatorp och Hjältevad, men tillresta deltagare kommer från både Stockholm, Uppsala, Karlskrona och Gotland. Då kan man förstå att det egentligen bara är vid generalrepetitionerna som alla övar tillsammans. När det är föreställning verkar allt flyta på helt enligt planerna, och skulle det bli någon miss, roar det bara publiken.
- Alla medverkande gör verkligen en grej av vad de fått. De utvecklar sin roll självständigt. Alla är väldigt duktiga, berömmer Marie Wenehult, som svarat för regin.
Det var sjunde året i rad som Bullfesten ägde rum i Mariannelund. Nu som då är allt material skänkt och alla har jobbat ideellt. Alla intäkter som kommit in från biljettförsäljningen går oavkortat till Lutherhjälpsinsamlingen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om