Diggiloo fyllde hela Sjöängen

Att ta Diggilooturnén till Eksjö blev en succé. Hela Sjöängen fylldes av av besökare och Diggiloogänget bjöd på en explosiv, fartfylld och dynamisk show utöver det vanliga.
- Det här är den trevligaste spelningen i år, sa Magnus Johansson inför de 7 000 åskådarna när kvällen började lida mot sitt slut.

Publikhavet sett från scenen.

Publikhavet sett från scenen.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2013-07-08 04:05


"Clabbe", Claes af Geijerstam bjöd på 80-tals disco strax innan själva showen skulle börja - redan då fick man lite föraningar om vad kvällen skulle bjuda på. Det var en maffig scen som rymde både musiker, myshörna, dansare och självklart alla artister.
I årets föreställning deltog Andreas Weise, Charlotte Perrelli, "Clabbe" Claes af Geijerstam, David Lindgren, "E-type" Martin Eriksson, Jessica Andersson, Linda Pritchard, Lotta Engberg, Magnus Johansson, Mojje och så han som fick hela publikhavet att vika sig av skratt - komikern Per Andersson.
Att artisterna brinner för att underhålla publiken visar de redan när de kliver in på den gigantiska scenen. Under drygt tre timmar bjuder de på en mycket energisk, aktiv, kraftfull och underhållande show som får igång både ung som gammal.
När sedan Magnus Johansson tar fram sin trumpet är det som på den finaste skolavslutning. Oerhört stämningfullt och mäktigt i en sommarkväll som visar sig från sin allra bästa sida.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om