Eksjö-Emma på pallen i The Bachelor

Eksjötjejen Emma Johnsson är en av tjejerna som fortfarande är kvar i Sjuans kärlekssåpa Bachelor. Nu är hon topp tre när säsongen börjar dra mot sitt slut.

Emma Johnsson från Eksjö är en av tre som är kvar av 20 kvinnor i dejtingprogrammet Bachelor. Foto: Pressbild

Emma Johnsson från Eksjö är en av tre som är kvar av 20 kvinnor i dejtingprogrammet Bachelor. Foto: Pressbild

Foto:

Eksjö/Mariannelund2016-12-13 16:30

Två Höglandstjejer har kunnat följas i två av höstens dejtingprogram. ”Bonde söker fru” har precis avslutats och i detta har Vetlandakvinnan Anneli Runervik deltagit. Hon var med för andra gången i dejtingprogrammet och valdes ut att följa med Hälsingebonden Per Sundin hem till hans gård. Kärleken uteblev dock mellan dem.

Eksjötjejer verkar i sin tur vara en bra ort för Sjuans Bachelor att hitta deltagare från.

Förra året brädade Rebecca Stenström från Eksjö alla de andra tjejerna och äkta kärlek uppstod mellan henne och Pär Nilsson.

När Sjuan presenterade en ny säsong nu i höst återfanns åter igen en Eksjötjej bland de 20 singeltjejerna, 37-åriga Emma Johnsson.

Innan hade hon sett ett och ett halvt program av det aktuella programmet. När deltagare söktes blev hon taggad av flera vänner på Facebook, som tyckte att han kunde vara något för henne.

Hon var mycket skeptisk men när hon såg presentationen av huvudrollsinnehavaren, kände hon att de kanske hade rätt. Och när 20 deltagare valdes ut var hon en av dem.

En efter en av tjejerna har sållats bort av programmets enda man Sebastian Ljungberg.

När säsongen nu börjar gå mot sitt slut är Emma Johnsson kvar i programmet. När det nu visas återstår hon och två andra kvinnor.

– Det var nog ingen som var beredd på att det skulle sluta som det gjorde, kommenterade exekutive producent Hans Abrahamsson, i ett pressmeddelande inför säsongsstarten.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om