Eksjö kommuns nya turistwebb klar

I går lanserades Eksjö kommuns nya turistwebb. Den gamla sidan besöktes av 70 000 besökare och nu hoppas personerna bakom webben att många fler ska få upp ögonen för den nya sidan. - Vi är mycket stolta med vår sida, säger Lotta Alnemo.

Eksjö/Mariannelund2013-11-30 05:07

Under gårdagen släpptes en helt ny version avkommunens turistwebb.
Den nya webbsidan är fylld med spännande bilder och självklart med många bra funktioner som gör det lättare för besökaren att finna det den söker.
Själva satsningen är ett led i Partnerskap Smålands projekt.
Nu har i stort sätt alla kommuner i Småland samma plattform, men varje kommun har möjlighet att sätta sin egen nisch på just den specifika sidan.

Känna igen sig
- Våra besökare ska känna igen sig i själva grunderna oavsett på vilken visit-sida man än går in på, säger Lotta Alnemo, marknadskommunikatör.
I dagsläget ligger Emilkraftens hemsida som en länk på sidan men inom en snar framtid ska även denna ligga under samma sida och ha samma utformning.
- Vi vänder oss till helt olika besökare. Vi i Mariannelund vänder oss mer till barn och inte har så många arrangemang som Eksjö har, så här blir det lite annorlunda upplägg, säger Robert Glader, på Emilkraften i Mariannelund.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om