Eksjö Stadsfestival slog publikrekord

Över 20 000 besökare kom till en fartfylld musikfest i Eksjö under helgen.Eksjö Stadsfest firade fem-årsjubileum och artisterna avlöste varandra på de sju olika scener.

Publik så långt ögat ser.

Publik så långt ögat ser.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2012-08-27 06:11


Efter en bejublad invigning med bland annat Panetoz - "Dansa Pausa" landade Sean Banan med en helikopter intill torget, så fort han nådde marken, hoppade han in i en limousin för att åka genom publikhavet som väntade ivrigt att han skulle kliva upp på scenen.
Efter konserten delade han ut autografer till barnens stora glädje. Han var utan tvekan barnens största höjdpunkt under helgen.
Di Leva bjöd på en kärlekskonsert och Magnus Uggla bjöd på sin sista konsert för säsongen. Efter konserten sa han att det var den bästa spelningen på hela sommarturnén.
Det var besökare i alla åldrar, morföräldrar, föräldrar, ungdomar och de yngsta hade alla en plats på Stadsfesten vilket skapade en fantastisk stämning.
- Vi lyckades hitta magin igen, säger Jojo Norell festivalgeneral.
Det var betydligt fler besökare under lördagen. Ungdomarna flockades runt scenen på green street park när Kapten Röd, Den Svenska Björnstammen och General Knas spelade.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om