En eftermiddag att umgås i parken

En underbar park, en picknickkorg, trivsam underhållning och gemenskap med andra. Sommar i parken arrangeras på lördag i Herrgårdsparken i Mariannelund.

Peter Salminen och Johan Zedig hoppas på en trivsam lördag i Herrgårdsparken. Scenen tas i bruk av flera lokala förmågor.

Peter Salminen och Johan Zedig hoppas på en trivsam lördag i Herrgårdsparken. Scenen tas i bruk av flera lokala förmågor.

Foto:

Eksjö/Mariannelund2014-07-01 06:34


- Vi har en underbar park i Mariannelund och vi tycker vi bör nyttja den, säger Johan Zedig och Peter Salminen, om att arrangera en dag i parken för alla åldrar.
- Vi gör det här helt förutsättningslöst, säger de.
- Det är fri entré och vi hoppas att besökarna tar med sig en picknickkorg med det man själv tycker är gott.
Målsättningen är att skapa en positiv mötesplats för både de som bott i bygden i hela sitt liv och sommargäster.

Sång och musik
En rad frivilliga och lokala sång- och musikförmågor har engagerats att underhålla från scenen från eftermiddagen och några timmar framåt.
Bland de som medverkar finns killen som ofta brukar kallas för "Mariannelunds egen Robert Wells" William Isaksson. I gänget som ska underhålla finns tidigare ortsbon Anders Stejdahl, numera bosatt på västkusten, Ugly Ducks (där initiativtagaren Peter Salminen själv ingår), Andreas Artmark, Mariannelund tillsammans med Lena Smeds, Jönköping och Salminen Trio (Peter Salminens barn) samt Mats Ekberg. Pekka Mellergård och Roger "Bullford" Olofsson kommer att presentera de olika framträdandena på scenen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om