Få ville prata politik

Vanligtvis måste Mariannelundsborna åka in till Eksjö om de vill sitta med när politikerna har möte, vilket det inte är så många som gör. För att få fram Mariannelundsbornas åsikter hölls därför ett möte i Folkets hus i Mariannelund. Men intresset från allmänheten var svagt.

Eksjö/Mariannelund2008-02-25 05:06

De sju socialdemokraterna som kommit för att höra Mariannelundsbornas åsikter blev lite besvikna över det svaga intresset från allmänheten, det var fler politiker än personer från allmänheten på plats. Men de som kom hade desto mer saker att säga.
Kvällens möte styrdes av vad Mariannelundsborna hade för frågor och deras syn på politiken.
- När vi knackade dörr och berättade om vår politik i Mariannelund visade många ett stort intresse för vad vi hade att säga. Faktum är att vi har fått över 40 procent av våra röster härifrån, berättade Ulla Hägg, som numera sitter som oppositionsråd.
Mariannelundsborna som kom på mötet berättade att de ibland känner sig bortglömda i Mariannelund, då mötena normalt brukar vara inne i Eksjö.
- Men jag har också upptäckt att man inte är så maktlös som man kan tro, om man är beredd att göra mycket själv, var det en Mariannelundsbo som sa.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om